Na het gratis intakegesprek met David gaat iedereen over tot actie!

Via een op maat gemaakte opleiding die tijdens het intakegesprek besproken wordt krijgt iedere cursist:

Een strategische aanpak

Wij geloven niet in snel rijk worden. Deze cursus leert je om jouw persoonlijke portfolio doelgericht uit te bouwen en deze te laten groeien in alle veiligheid conform aan de Belgische wetgeving zodoende er nadien geen nadelige verrassingen zijn.

Simpele taal

We gebruiken soms Engelse termen maar verder is de gehele cursus in het Nederlands. Alles wordt zo simpel mogelijk uitgelegd en we raden je aan om zoveel mogelijk vragen te stellen, zowel tijdens de cursus als nadien tijdens de opvolging.

DOWN TO EARTH

Via een nuchtere en klare blik gaan we de Crypto markt op. Je ontdekt wat mogelijk is en wat niet. Er worden geen Ferrari’s of Lamborghini’s beloofd. We spreken over de realiteit zoals ze is en geven onze visie zodat jij je eigen conclusies kan trekken.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het is niet zomaar een cursus die je nadien snel vergeet! Zodra je toetreedt tot onze community ontmoet je gelijkgestemden via de opvolging en community events. Hierbij leer je samen met de community en maken wij tijd voor persoonlijke aandacht en ondersteuning. Naast dit alles is samenwerken met David een zeer groot plezier! De uiterste top van de Crypto Community werkt super graag samen met deze topper! U zeker en vast ook!

ZELFSTANDIGHEID

Van blind volgen leer je niets. Het doel is dat je volledig zelfstandig aan de slag kunt gaan in de crypto markt. Er is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor absolute beginners. Ons doel is dan ook om iedere beginner voldoende bagage te geven om zelf conclusies te trekken en analyses te maken. Twijfel je toch nog? Dan staan wij altijd voor je klaar om te helpen.

OPVOLGING IS ALLES!

Je komt tijdens jouw opleiding terecht in een wereld van kennis & doelbewuste mensen met bewezen resultaten. Je krijgt een waaier aan events om bij te wonen! Wekelijkse Q&A sessies! Naast de meest groeiende Community in de BeNeLux ontvang je ook nog eens de meest professionele info & updates van alle partners!

De opleiding bevat niet alleen een grondige theoretische basis, maar ook een sterke praktische opleiding zodat je veilig aan de slag kan.

Kortom: De beste kwaliteit aan de scherpste prijs!