Onze partners

Mijn naam is Quinten en ik doe cryptocurrency reviews, marktupdates, bespreek mijn eigen cryptocurrency portfolio, ik breng tutorials en meer.
Alles op mijn kanaal gaat over cryptocurrencies met een vleugje algemene investeringskennis.

Wij besloten om onze expertise en ervaring te bundelen in de meest complete cursus over cryptomunten en blockchain technologie, en deze aan te bieden aan de laagst mogelijke prijs.

Met Quinten die het grootste Youtube kanaal over cryptocurrencies van de BeNeLux heeft en Brecht die een masterdiploma heeft behaald in Digital Currencies, is er geen enkele Nederlandstalige cursus over crypto voorhanden die zoveel expertise inhoudt.

Wil je graag starten met bitcoin maar weet je niet goed waar te beginnen? Neem dan zeker een kijkje op Start2Bitcoin.com waar je alle informatie vind gaande van nieuws, handleidingen tot een online academy.

Start2Bitcoin is gestart door Levi Haegebaert omwille van de vele misvattingen die er heersten. Levi is auteur van het boek, bitcoin voor beginners, organisator van de grootste bitcoin gemeenschap in België en sprak internationaal al over bitcoin voor zowel bedrijven als investeringsfondsen.

Crypto_Lovers is ontstaan door dat ik samen met een collega in een scam liep.  Doordat de passie zo diep zat en het geloof in crypto toch wel groot was, stond opgeven niet in het woordenboek. Met alle geluk van de Christmas run van 2017. Nu we anno 2020 zijn is de passie alleen maar gegroeid door de jaren heen. ‘once youre in the rabbit hole’.

Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Crypto_Lovers geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.

Onze missie is om het verlies en het kwaadwillig hacken van uw crypto uit te bannen. We geloven dat we er allemaal samen in zitten. Sluit je aan bij onze beweging.